Alsik lukker midlertidigt på grund af de udvidede Corona-restriktioner

15. december 2020 COVID-19

Onsdag klokken 16:00 træder nye, omfattende corona-restriktioner i kraft i hele landet og selvom hoteller ikke skal lukke, så har Alsik valgt at lukker midlertidigt fra onsdag den 16. december klokken 16:00.

Det oplyser Hotel Alsik via Facebook.

Det er hele Alsik der holder midlertidigt lukket fra i morgen, både hotel, restauranter og spa. Der kommer mere information i løbet af onsdagen og derfor vides det ikke endnu, hvor længe Hotel Alsik vil holde helt lukket.

Det var tidligere i dag, tirsdag, at borgmesteren meldte ud, at Sønderborg Kommune – sammen med resten af landets kommuner – bliver omfattet af de skærpede tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har et højt smittetal med en incidens på 142 smittede pr. 100.000 borgere, oplyser Sønderborg Kommune. Alt over incidens 20 er ‘bekymrende’.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...