Alsik: Nu kan der bookes værelser og købes Spa-pakker på hjemmesiden

30. november 2018 Erhverv

Byggeriet af  havnefrontens perle skrider frem med hastige skridt.

Nu er det muligt at booke hotelværelser hos Alsik og købe gavekort til hotellets spa, der bliver Danmarks største.

Når hotellet ved havnefronten slår dørene op, åbnes også dørene til Danmarks største spa. Alsik Spa tilbyder nordisk spa og wellness, unikke spabehandlinger samt skønne spapakker, der indbyder til egen tid og masser af forkælelse. Har man lyst til at forkæle andre, er det nu også muligt at købe gavekort til at lægge under juletræet via Alsiks hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er glade for, at der er så stor interesse for Alsik og vi har fået masser af forespørgsler på, hvornår det mon bliver muligt at booke sig ind på de mange tilbud. Derfor er vi glade for, at vi kan imødekomme gæsternes interesse ved allerede nu at kunne tilbyde gavekort, som man kan købe via vores hjemmeside. Der er åbent for vores værelsesbooking på hjemmesiden. Vi oplever også allerede stor interesse for vores restauranter, og så snart vi er klar, åbner vi for bordbooking til både 17th, Freia og Restaurant Alsik”, siger direktør Irmela Heinsius i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er masser at glæde sig til, for spaen på Alsik tilbyder fire etagers ren nydelse, der er centreret om de bedste nordiske spatraditioner og temaerne vand, varme, is og damp. I spaen er der en lang række unikke varme og kolde spaoplevelser for eksempel hottub, udendørs infinitypool med saltvand, steam bade, meditationssaunaer samt fitness- og yogastudio.

Det er muligt at købe gavekort til Alsik Spa Dag og Spa Club pakker.

Se meget mere og book her på alsik.com

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...