Alsik: Nu kan der bookes værelser og købes Spa-pakker på hjemmesiden

30. november 2018 Erhverv

Byggeriet af  havnefrontens perle skrider frem med hastige skridt.

Nu er det muligt at booke hotelværelser hos Alsik og købe gavekort til hotellets spa, der bliver Danmarks største.

Når hotellet ved havnefronten slår dørene op, åbnes også dørene til Danmarks største spa. Alsik Spa tilbyder nordisk spa og wellness, unikke spabehandlinger samt skønne spapakker, der indbyder til egen tid og masser af forkælelse. Har man lyst til at forkæle andre, er det nu også muligt at købe gavekort til at lægge under juletræet via Alsiks hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er glade for, at der er så stor interesse for Alsik og vi har fået masser af forespørgsler på, hvornår det mon bliver muligt at booke sig ind på de mange tilbud. Derfor er vi glade for, at vi kan imødekomme gæsternes interesse ved allerede nu at kunne tilbyde gavekort, som man kan købe via vores hjemmeside. Der er åbent for vores værelsesbooking på hjemmesiden. Vi oplever også allerede stor interesse for vores restauranter, og så snart vi er klar, åbner vi for bordbooking til både 17th, Freia og Restaurant Alsik”, siger direktør Irmela Heinsius i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er masser at glæde sig til, for spaen på Alsik tilbyder fire etagers ren nydelse, der er centreret om de bedste nordiske spatraditioner og temaerne vand, varme, is og damp. I spaen er der en lang række unikke varme og kolde spaoplevelser for eksempel hottub, udendørs infinitypool med saltvand, steam bade, meditationssaunaer samt fitness- og yogastudio.

Det er muligt at købe gavekort til Alsik Spa Dag og Spa Club pakker.

Se meget mere og book her på alsik.com

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...