Alsiks Restaurant Syttende er nomineret til ‘Årets Restaurant’

peter rødsgaard, alsik
9. juni 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, tirsdag, er de helt store smil fremme hos de ansatte på Hotel Alsik. De har nemlig lige fået at vide, at Syttende, hvor Peter Rødsgaard sikrer gæsterne de bedste helhedsoplevelser, er blevet nomineret til Årets Restaurant 2020 af Den danske Spiseguide.

Det samme er Alchemist, Jordnær, TreeTop, Lyst og Frederiksminde, skriver Hotel Alsik på Facebook.

Jesper Koch er en kendt mesterkok og hans varemærke er den gode smag. De forskellige ingredienser, der kommer på tallerkenen, er omhyggeligt tilberedt og gør både den enkelte ret og hele menuen til en herlig smagsoplevelse. Succes kræver, at alle kokke gør deres yderste for, at det er gode oplevelser, der sættes ind foran gæsterne i de tre restauranter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mine kokke skal vide, hvad det er, jeg vil med vores mad – og de skal hele tiden gøre sig umage. Der er kokke, som har det fint med bare at stege og lave pommes frites og det kan de gøre andre steder”, har Jesper Koch tidligere sagt til SønderborgNYT. Mesterkokken sætter stor pris på at have Peter Rødsgaard hos sig.

“Jeg har selv uddannet Peter Rødsgaard og han ved præcis, hvad det er, som jeg vil og hvordan jeg tænker – og han er en virkelig stor hjælp. Og så er han lige så nørdet omkring maden, som jeg selv er”, sagde Jesper Koch og fortalte videre, at Peter Rødsgaard nu er fast på den eksklusive Syttende, hvor han sikrer, at gæsterne får de allerbedste helhedsoplevelser, hvor maden, præsentationen og den ypperlige betjening er i allerhøjeste klasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det har Den Danske Spiseguide endnu en gang bemærket.

Tidligere nomineringer 

Hotel Alsiks Syttende blev i april nomineret af Den Danske Spiseguide i to kategorier: Jesper Koch blev nomineret til Årets Kokkeprofil 2020 sammen med Rasmus Munk, Alchemist, Kamilla Seidler, Lola, Erik Vildgaard, Jordnær og Daniel McBurnie, Lyst.

Samtidig blev Syttende nomineret til Årets Avec-, saft- og vinkort sammen med Frederikshøj, Søllerød Kro, Geranium, Lyst og Alchemist.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...