Alsion: Promusica-koncert og symfoniorkestrets programlancering

25. februar 2020 Kultur

Symfoniorkestrets sæson 20/21 præsenteres og lanceres søndag den 29. marts 2020 fra kl. 12.00-15.00 med billetsalg og musikalske indslag i Alsion i Sønderborg. I år samarbejder symfoniorkestret med ProMusica om sæsonlanceringen med en festlig søndag i musikkens tegn, hvor dagen rundes af med ProMusica-koncert i koncertsalen klokken 14:30.

På dagen løftes sløret for det nye sæsonprogram, som blandt andet byder på highlights med en god blanding af værker fra forskellige perioder og med forskelligt udtryk – fra de mindre værker for reduceret besætning, over symfonier og solistkoncerter til værker for kor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bryggeriet Fuglsang, som igen i denne sæson er enesponsor for det trykte sæsonprogram, stiller op til sæsonlanceringen med smagsprøver på øl og vand i kunstnerfoyeren i Alsion. Desuden vil ensembler fra orkestret spille små musikalske indslag inden den helt store afslutning med ProMusica i koncertsalen.

Billetsalget foregår i tidsrummet kl. 12.00-15.00, hvor administrationen vil holde åbent med mulighed for at købe sæsonabonnementer. Man stiller sig op i køen ved at trække et nummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det veloplagte Sønderjyllands Symfoniorkester glæder alle sig til at byde velkommen i sæsonen 20/21 og at møde koncertgængere i alle aldre i mange af Syd- og Sønderjyllands samt Sydslesvigs koncertsale.

ProMusica er symfoniorkestrets egne ensembler og deres helt eget forum til kammermusik og solistiske optrædener. ProMusica spiler 5-8 søndagskoncerter i hver sæson. Den første ProMusica-koncert fandt sted den 23. september 1970 og dermed kan ProMusica fejre sit 50års jubilæum i 2020. Alle ProMusica-koncerter er gratis og de spilles i Koncertsalen i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...