Alssund Forsikring deler overskuddet med kunderne

29. februar 2016 Sundeved

GF Forsikring er ejet af kunderne og det samme gælder den lokale gren Alssund Forsikring, hvor sønderborgensere også kan vente, at eventuelle overskud lander på kundernes konti.

dk/wp-content/uploads/2015/09/IMG_0396-222×300.jpg” alt=”Svend Erik Petersen er sikker påp, at initivtagerne gjorde og gør det rigtige.” width=”222″ height=”300″ /> Svend Erik Petersen er sikker påp, at initivtagerne gjorde og gør det rigtige.

“GF Forsikring har haft overskudsdeling på deres bilforsikringer i lang tid og på et møde foreslog jeg, at den ordning skulle gælder for alle forsikringer”, siger Svend Erik Petersen, der er en af initiativtagerne bag Alssund Forsikring, som kom lige i kølvandet på, Sønderjysk Forsikring vinkede farvel til det lokale dna, som har båret selskabet siden den allerførste tid, hvor det var i Guderup.

“Jeg så Sønderjysk Forsikrings flytning til Aabenraa som et kup og det betyder altså rigtigt meget, at en virksomhed har hovedsæde i kommunen, fordi lokalområdet altid er afsættet i tankerne hos ledelsen”, siger Svend Erik Petersen til SønderborgNYT.

Den rigtige løsning

Alssund Forsikring har tegnet forsikringer for omkring en million kroner.

“Og det viser tydeligt, at vi gjorde og gør det rigtige”, siger Svend Erik Petersen. Han er glad for, at Alssund Forsikring og moderselskabet GF Forsikring er ejet af kunderne.

“Det gør, at vi kan forsikre os for det, som det koster. Der skal ikke regnes overskud til aktionærer ind i priserne”, siger initivtageren.

Klik på billedet og læs om Alssund Forsikring:

ALSSUND-FORSIKRING_SØNDERBORGNYT_300x150

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk