Alssund Forsikringer vinder på lokal forankring

10. februar 2016 Sundeved

Forsikringsgruppen Alssund er kommet rigtigt flot fra start og kan nærmest kaldes flyvende, når man hører Peter Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”alssund forsikr” width=”300″ height=”200″ />Hansen, som er en af tre lokale ambassadører for den lokalt forankrede forsikringsløsning, udtale sig.

“Vi har i snit tegnet 10 forskellige forsikringer  om dagen og det er langt mere end vi turde drømme om”, siger Peter Hansen, der sammen med John Lohff og Svend Erik Petersen taler det lokalt forankrede selskabs sag.

Det er ingen overdrivelse at sige, det vrimler med forsikringsselskaber i Danmark.

“Det er det ikke, men det betyder virkeligt noget, at vi har et forsikringsselskab, der er lokalt forankret”, siger Peter Hansen. Han fortæller, han er ked af baggrunden for, at Alssund Forsikringer blev til virkelighed.

“Men når det er sagt, så er jeg glad for, at vi har GF Forsikring bag os og nyder godt af de fordele, som GF byder på”, siger han.alssund fosikr

Sønderborgenserne deler overskuddet

Sønderborgensere får del i overskuddet på lige fod med GFs egne kunder.

“GF Forsikring lever op til det at være bruger-ejet og alle får del i overskuddet”, siger Peter Hansen til SønderborgNYT.

Det betyder blandt andet, at forsikrede man bilen hos Alssund Forsikring tre måneder inden regnskabsperioden løb ud, så får man 3/12 af det årlige overskud, som kunder, der har været med hele året, får.

“Der kommer en check allerede her i foråret”, siger Peter Hansen.alssund forsik

Sammen med John Lohff og Svend Erik Petersen vil Peter Hansen gøre sit til, at så mange som muligt vælger at bruge det lokalt forankrede Alssund Forsikringer.

Du kan følge selskabet på Alssunds Venner på Facebook 

og du kan bede om at få et godt lokalt forsikringstilbud ved at klikke HER eller ringe på  7472 6854.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk