Alssund Fotoklub: Kom til foredrag med naturfotografen Lars Roed

18. april 2022 Kultur
Arkivfoto
Arkivfoto

I Alssund Fotoklub har de en foredragsaften med naturfotograf Lars Roed fra Ribe.

Arrangementet er åben for alle der er med på klubbens facebookside.

Det eneste I skal gøre er at registrere jer her på Alssundfotoklub.dk . Når i gå ind for at registrerer beder vores side om at i opretter jer. I skal udfylde alle felter med en rød stjerne på, skriver fotoklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredrager finder sted i MultiKulturhuset i Sønderborg på onsdag klokken 19 o0g den ansvarlige for arrangemementet er Peter Kielberg.

Den prisvindende landskabs- og vadehavsfotograf, Lars Roed, har fokus på hele Vadehavet og al dets skønhed. Han har på egen krop mærket, hvordan dette prægtige landskab kan have en helende effekt. Hele hans rejse med Vadehavsbilleder startede nemlig med et stressforløb, hvor naturoplevelserne gennem kameraet blev en stor del af hans vej tilbage til en stressfri hverdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har vundet en del priser og anerkendelse ved store internationale fotokonkurrencer, og har været udtaget til det danske foto-landshold tre gange, hvor han er blevet ‘Best of Nation’ to gange.

Derudover ejer han Galleri Vadehavet i Ribe og udstiller løbende rundt omkring i Danmark.

I kan læse mere om Lars Roed på hans hjemmeside, photosbyroed.dk

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...