Alssundman ved Sønderborg Slot

28. august 2016 Sundeved

Michael Willemar fra idrætshøjskolen  stod utålmodigt og trippede ved skiftezonen foran Sønderborg Slot, hvor han ventede på, at Helge Larsen, sundhedsudvalgsformanden, kom trillende i mål på sin racercykel.

Helge Larsen løber til skiftezonen, hvor han savnes ret meget af Michael Willemar.

Helge Larsen løber til skiftezonen, hvor han savnes ret meget af Michael Willemar.

Helge Larsen trådte sig gennem godt 90 kilometer på cykel efter at han tog over fra svømmeren på deres stafethold.

I Alssundman kan en enkeltperson vælge at detage i svømning, cykling og løb, altså en triathlon-udfordring.

“Men her kan man også deles om udfordringen, så det ikke kun er for elite-idrætsfolk og det er med til at gøre det folkeligt og dermed en oplevelse, som kan spredes ud til endnu flere”, siger Helge Larsen, da han når i mål og får sendt Michael Willemar ud på løberuten.

Ved start- og målområdet er der et væld af boder og både Sønderborg Garden og 1864-soldaterne er på plads for at bidrage til helheden.

“Det her er supergodt arrangeret og det er jo fantastisk, at det er frivillige, der står bag det hele”, siger Helge Larsen til SøndrborgNYT.

Alssundman var også krydret med et halv-marathonløb til dem, der har det bedst i løbesko – og ikke synes, at bølger og cykelsadler lokker.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...