Alssundman ved Sønderborg Slot

28. august 2016 Sundeved

Michael Willemar fra idrætshøjskolen  stod utålmodigt og trippede ved skiftezonen foran Sønderborg Slot, hvor han ventede på, at Helge Larsen, sundhedsudvalgsformanden, kom trillende i mål på sin racercykel.

Helge Larsen løber til skiftezonen, hvor han savnes ret meget af Michael Willemar.

Helge Larsen løber til skiftezonen, hvor han savnes ret meget af Michael Willemar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Larsen trådte sig gennem godt 90 kilometer på cykel efter at han tog over fra svømmeren på deres stafethold.

I Alssundman kan en enkeltperson vælge at detage i svømning, cykling og løb, altså en triathlon-udfordring.

“Men her kan man også deles om udfordringen, så det ikke kun er for elite-idrætsfolk og det er med til at gøre det folkeligt og dermed en oplevelse, som kan spredes ud til endnu flere”, siger Helge Larsen, da han når i mål og får sendt Michael Willemar ud på løberuten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved start- og målområdet er der et væld af boder og både Sønderborg Garden og 1864-soldaterne er på plads for at bidrage til helheden.

“Det her er supergodt arrangeret og det er jo fantastisk, at det er frivillige, der står bag det hele”, siger Helge Larsen til SøndrborgNYT.

Alssundman var også krydret med et halv-marathonløb til dem, der har det bedst i løbesko – og ikke synes, at bølger og cykelsadler lokker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...