ALT UDSOLGT: Børn begejstrede for Cirkus Trapez i Borgen

11. februar 2020 Erhverv

I vinterferien er Cirkus Trapez på besøg i Borgen, hvor der dagligt er to gratis forestillinger frem til og med søndag.

“Vi har fået lavet et cirkus i vores eventlokale på øverste etage mellem Sportmaster og Søstrene Grene, hvor der er plads til 150 tilskuere til hver forestilling. Vi skal være ret præcise med, at der kun lukkes det antal ind, så det kræver, at man på forhånd har hentet en billet til den forestilling man vil se hos vores pakkeshop ”Borgen Welcome”, siger centerleder Flemming Enghave fra Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og cirkus ser ud til at være en glimrende idé. Børn og især bedsteforældre indtog hurtigt pladserne omkring manegen tirsdag formiddag.

“Vi kunne især godt lide numrene med tennisketsjerne, specielt at der blev jongleret med fem ketsjere på et tidspunkt. Desuden var gederne også interessante at se på”, sagde tre af børnene, Laust, Vibe og Dicte, søskende fra Gråsten.

“Borgen melder ALT UDSOLGT til alle forestillinger med Cirkus Trapez i Borgen”, siger Flemming Enghave.

Skrevet af Lone Lock, praktikant

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...