ALT UDSOLGT: Børn begejstrede for Cirkus Trapez i Borgen

11. februar 2020 Erhverv

I vinterferien er Cirkus Trapez på besøg i Borgen, hvor der dagligt er to gratis forestillinger frem til og med søndag.

“Vi har fået lavet et cirkus i vores eventlokale på øverste etage mellem Sportmaster og Søstrene Grene, hvor der er plads til 150 tilskuere til hver forestilling. Vi skal være ret præcise med, at der kun lukkes det antal ind, så det kræver, at man på forhånd har hentet en billet til den forestilling man vil se hos vores pakkeshop ”Borgen Welcome”, siger centerleder Flemming Enghave fra Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og cirkus ser ud til at være en glimrende idé. Børn og især bedsteforældre indtog hurtigt pladserne omkring manegen tirsdag formiddag.

“Vi kunne især godt lide numrene med tennisketsjerne, specielt at der blev jongleret med fem ketsjere på et tidspunkt. Desuden var gederne også interessante at se på”, sagde tre af børnene, Laust, Vibe og Dicte, søskende fra Gråsten.

“Borgen melder ALT UDSOLGT til alle forestillinger med Cirkus Trapez i Borgen”, siger Flemming Enghave.

Skrevet af Lone Lock, praktikant

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...