Alternativet melder klar til valget

30. september 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Alternativet har fredag indleveret stillerlisten til Sønderborg Kommune. Dermed er de fem kandidater Paul Kjærgaard, Kirsten Andreasen, Marian Paysen, Stefan Kronborg og Karsten Fyhn klar til at gå til kommunalvalg.

Med indlevering af stillerlisten har Alternativet i Sønderborg nået en milepæl i lokalforenings korte historie, siden den blev stiftet for blot 18 måneder siden.

I Sønderborg Kommune går Alternativet til valg med mærkesagerne: fortsat klimaomstilling mod CO2 neutralitet, at de kommunale indkøb skal være økologiske og lokale, øgning af den naturlige biodiversitet, livskvalitet i mødet mellem den enkelte borger og den service der leveres i kommunen, undersøge modeller for borgerløn, årlig folkemøde om bæredygtighed, samt en langsigtet, bæredygtig kommunal økonomi. Alternativet vil tilstræbe fuld åbenhed i vores politiske arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alternativet vil i perioden frem til valget tilstræbe at komme rundt i hele kommunen og vi vil indsamle ideer og forslag fra borgerne i Sønderborg Kommune til,  hvordan vi kan gøre Sønderborg Kommune bedre, sundere og grønnere.

På landsplan går Alternativet til deres første kommunalvalg med mere end 315 kandidater i 82 kommuner på landsplan, skriver partiet i en pressemeddelelse.