Altid Vikar i Huholt fik brug for mere plads

Salgsdirektør Kasper Sauer i de nye lokaler. Foto: Ole Kæhler
Salgsdirektør Kasper Sauer i de nye lokaler. Foto: Ole Kæhler
28. marts 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Gennem et par år har Kasper Sauer siddet i Huholt og sendt vikarer ud til det pædagogiske, sundhed- og psykiatrifaglige område. Han og familien var flyttet fra Nordsjælland og hjem til det sønderjyske og som salgsdirektør i Altid Vikar skal Kasper Sauer lave nye samarbejdsaftaler og rekruttere vikarer til hele Syddanmark.

“Det er gået rigtigt godt. Vi havde i starten en god håndfuld vikarer og i dag kan vi med 450 vikarer kalde os landsdækkende”, siger Kasper Sauer til SønderborgNYT. I 2022 klarede han jobbet fra et bord i privaten, men i dag er aftægtsboligen bygget op og der sidder fem medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altid Vikar er tit i kontakt med deres vikarer og det foregår helst over telefonen.

“Vi har medarbejdere, som ringer rundt til vores vikarer, så vi ved, hvordan de har det, om de trives eller vi skal gøre et eller andet. Og selvfølgelig ringer vi, når der er en, som har fødselsdag”, siger Kasper Sauer.

“Når vi taler med vores vikarer om, hvorfor de arbejder for os, så fortæller de, at der er fleksibilitet, når man er vikar. Det er muligt at arbejde lidt eller meget inden for alle brancheområder. Og der er også dem, der synes, at de som vikarer bliver udfordret mere fagligt og det er de glade for”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis en og anden får den tanke, at det er dyrere at trække på vikarer end det er at bruge egne medarbejdere, så har Kasper Sauer en klar melding på, at det er det ikke.

“Det er noget dyrere at dække behovet ind ved at bede fastansatte om at møde ind på fridage. Desuden giver vikarer de fastansatte muligheden for lige at trække lidt luft ind”.

Kasper Sauer fortæller, at Altid Vikar finder deres medarbejdere gennem opslag på de sociale medier.

“Og vi vil også gerne have fat i nogle, som ikke er ledige, men blot vil have nogle timer hos os. Flere her fra Sønderborg arbejder for os, fordi det giver dem nye indtryk sammen med muligheden for at tjene ekstra penge”.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden god ting ved Altid Vikar er, at man kan sige nej tak til en opgave.

Den 18. april klokken 14 til 17 er der åbent hus i Altid Vikars nye lokaler på Huholt 2A, hvor medarbejdere, samarbejdspartnere og andre intersserede er velkommen.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...