Ambulance-overtagelsen dyrere end politikerne sagde

26. august 2016 Erhverv

Det har kostet Region Syddanmark millioner af kroner at overtage ambulancedriften fra konkursdømte Bios. Det viser en udregning, som DR Fyn og Fyens Stiftstidende har foretaget.

Det skriver Avisen.dk

Regionen har indtil videre brugt 52,8 millioner kroner på overtagelsen, og det er langt mere end det beløb politikerne fremlagde på et pressemøde den 26.

Artiklen fortsætter under annoncen

juli, efter regionsrådet havde vedtaget at hjemtage ambulancedriften.

Et notat fra mandagens regionsrådsmøde viser, at regionen yderligere har brugt 28 millioner kroner på at overtage Bios’ medarbejdere, ambulancer og stationer samt 3,8 millioner kroner på blandt andet køb af en ekstra ambulance hos Responce for at få driften til at hænge sammen..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...