Ambulance-overtagelsen dyrere end politikerne sagde

26. august 2016 Erhverv

Det har kostet Region Syddanmark millioner af kroner at overtage ambulancedriften fra konkursdømte Bios. Det viser en udregning, som DR Fyn og Fyens Stiftstidende har foretaget.

Det skriver Avisen.dk

Regionen har indtil videre brugt 52,8 millioner kroner på overtagelsen, og det er langt mere end det beløb politikerne fremlagde på et pressemøde den 26. juli, efter regionsrådet havde vedtaget at hjemtage ambulancedriften.

Et notat fra mandagens regionsrådsmøde viser, at regionen yderligere har brugt 28 millioner kroner på at overtage Bios’ medarbejdere, ambulancer og stationer samt 3,8 millioner kroner på blandt andet køb af en ekstra ambulance hos Responce for at få driften til at hænge sammen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...