Ambulancefirmaet Response solgt til Falck

9. april 2015 112

Ambulanceselskabet Responces ejer og grundlægger, Michael Kjær Sørensen, har besluttet sig for at sælge sit selskab til Falck.politi8

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg mener, at Responces overlevelse på langt sigt bedst sikres ved, at Falck fører selskabet videre”, siger Michael Kjær Sørensen, der er ejer og grundlægger af Responce, til TV SYD.

“Vi tager Falcks køb af Responce til efterretning og er sikre på, at Responce også med Falck som ejer vil leve op til vores aftaler”, siger Thyge Nielsen, der er formand for Region Syddanmarks præhospitale udvalg, der har ansvaret for aftalerne med redningsselskaberne om ambulancekørslen. Fra 1. september er det Responce og Bios, der afløser Falck i hele Region Syddanmark – men nu er Falck tilbage som ejer af Responce.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom onsdag en meddelelse om, at Falck køber Responce.

“Sammen med ledelsen i Responce vil vi naturligvis til punkt og prikke leve op til de kontrakter, som Responce har indgået med to regioner. Derudover ser vi frem til at videreudvikle koncepterne fra Responce”, siger redningsdirektør i Falck Lars Vester i en pressemeddelelse om købet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...