Ambulancerne kører til tiden

19. september 2015 112

Responstiden for ambulancer med udrykning har i de første 14 dage af september ligget på samme niveau, som da Falck stod for ambulancedriften i Region Syddanmark.

Det fremgår af en status over responstiden, Region Syddanmark har udarbejdet over de første 14 dage med reddere fra BIOS Ambulance Services og Responce A/S bag rattene i de syddanske ambulancer.bios3

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed flugter den gennemsnitlige responstid, som er den tid, der går fra en ambulance med udrykning sendes afsted, til den er fremme, med responstiden under Falck.

I løbet af de første 14 dage af september har de tekniske disponenter på AMK-vagtcentralen, der modtager 112-opkaldene, sendt BIOS’ ambulancer afsted med udrykning 2.136 gange, mens Responce har kørt 753 gange med udrykning.

Ambulancekørsel med udrykning kaldes også A-kørsler, og det er A-kørslerne, Region Syddanmarks servicemål forholder sig til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...