Ambulancerne kører til tiden

19. september 2015 112

Responstiden for ambulancer med udrykning har i de første 14 dage af september ligget på samme niveau, som da Falck stod for ambulancedriften i Region Syddanmark.

Det fremgår af en status over responstiden, Region Syddanmark har udarbejdet over de første 14 dage med reddere fra BIOS Ambulance Services og Responce A/S bag rattene i de syddanske ambulancer.bios3

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed flugter den gennemsnitlige responstid, som er den tid, der går fra en ambulance med udrykning sendes afsted, til den er fremme, med responstiden under Falck.

I løbet af de første 14 dage af september har de tekniske disponenter på AMK-vagtcentralen, der modtager 112-opkaldene, sendt BIOS’ ambulancer afsted med udrykning 2.136 gange, mens Responce har kørt 753 gange med udrykning.

Ambulancekørsel med udrykning kaldes også A-kørsler, og det er A-kørslerne, Region Syddanmarks servicemål forholder sig til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...