Analyse: Lidt flere kan forestille sig at flytte hertil

13. november 2013 Erhverv

Sønderborg er stadig blandt de områder af landet, folk nødigst vil flytte til for at arbejde. Det viser en rundspørge til et repræsentativt udsnit af danskere mellem 18 og 74 år.by

Blandt 13 udvalgte områder ender Sønderborg og omegn næstsidst. Kun Lolland-Falster er ifølge de adspurgte mindre interessant at flytte til end Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men alt er ikke helt sort. For i forhold til en tilsvarende undersøgelse i 2010 er der fremgang her i 2013. Sønderborg er i dag ok for syv procent, der gerne vil flytte hertil efter arbejde – en fremgang på to procent i forhold til 2010.

– Det går den rigtige vej, og det er positivt, siger direktør for Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, Per Lachenmeier til dr.syd.

Det er analyse- og konsulentorganisationen YouGov, der på foranledning af KL’s nyhedsbrev Momentum står bag undersøgelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...