Analyse: Lidt flere kan forestille sig at flytte hertil

13. november 2013 Erhverv

Sønderborg er stadig blandt de områder af landet, folk nødigst vil flytte til for at arbejde. Det viser en rundspørge til et repræsentativt udsnit af danskere mellem 18 og 74 år.by

Blandt 13 udvalgte områder ender Sønderborg og omegn næstsidst. Kun Lolland-Falster er ifølge de adspurgte mindre interessant at flytte til end Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men alt er ikke helt sort. For i forhold til en tilsvarende undersøgelse i 2010 er der fremgang her i 2013. Sønderborg er i dag ok for syv procent, der gerne vil flytte hertil efter arbejde – en fremgang på to procent i forhold til 2010.

– Det går den rigtige vej, og det er positivt, siger direktør for Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, Per Lachenmeier til dr.syd.

Det er analyse- og konsulentorganisationen YouGov, der på foranledning af KL’s nyhedsbrev Momentum står bag undersøgelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...