Analyse: Lidt flere kan forestille sig at flytte hertil

13. november 2013 Erhverv

Sønderborg er stadig blandt de områder af landet, folk nødigst vil flytte til for at arbejde. Det viser en rundspørge til et repræsentativt udsnit af danskere mellem 18 og 74 år.by

Blandt 13 udvalgte områder ender Sønderborg og omegn næstsidst. Kun Lolland-Falster er ifølge de adspurgte mindre interessant at flytte til end Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men alt er ikke helt sort. For i forhold til en tilsvarende undersøgelse i 2010 er der fremgang her i 2013. Sønderborg er i dag ok for syv procent, der gerne vil flytte hertil efter arbejde – en fremgang på to procent i forhold til 2010.

– Det går den rigtige vej, og det er positivt, siger direktør for Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, Per Lachenmeier til dr.syd.

Det er analyse- og konsulentorganisationen YouGov, der på foranledning af KL’s nyhedsbrev Momentum står bag undersøgelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...