Andelskassen belønner lokale ildsjæle

25. marts 2021 Erhverv

Andelskassen har netop haft sit første digitale aktionærmøde, hvor årsregnskabet blev gennemgået og der blev uddelt priser til lokale ildsjæle, skriver Anderlskassen i en pressemeddelelse.

Traditionen tro var et af mødets højdepunkter uddelingen af Andelskassens priser, hvor banken hvert år hylder en række ildsjæle for deres indsats og for at skabe glæde, udvikling og sammenhold rundt i lokalsamfundene. Andelskassen uddeler i alt 300000 kroner og på baggrund af indstillinger vælges i hver af de seks aktionærkredse en modtager af Andelskasseprisen på 5000 kroner og tre modtagere af ‘Sammen kan vi mere-priserne’ på hver 15000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andelskasseprisen i aktionærkreds Sønderjylland tilfaldt Niels Bloch Hansen, der er ægte ildsjæl indenfor paragolf på Sydals. Han er et forbillede for de unge, der har det hårdt, men samtidig også en inspirator og motivator og fortjener et skulderklap udover det sædvanlige for sin store indsats.

De tre ‘Sammen kan vi mere-priser’ i aktionærkreds Sønderjylland gik til:

Sundeved Rideklub, som drives af frivillige ulønnede ildsjæle, der arbejder for at give glæden ved hestesport videre til klubbens medlemmer gennem træning, kurser, stævner m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Student Foundation, som er en non profit forening, der organiserer sociale og kulturelle arrangementer for studerende på ungdoms- og videregående uddannelser i Sønderborg.

Nordborg Løbeklub, der laver forskellige løbe- og gå-arrangementer til gavn for mange mennesker.

De blev alle velfortjent belønnet for deres store indsats for lokalområderne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...