Andelskassen belønner lokale ildsjæle

25. marts 2021 Erhverv

Andelskassen har netop haft sit første digitale aktionærmøde, hvor årsregnskabet blev gennemgået og der blev uddelt priser til lokale ildsjæle, skriver Anderlskassen i en pressemeddelelse.

Traditionen tro var et af mødets højdepunkter uddelingen af Andelskassens priser, hvor banken hvert år hylder en række ildsjæle for deres indsats og for at skabe glæde, udvikling og sammenhold rundt i lokalsamfundene. Andelskassen uddeler i alt 300000 kroner og på baggrund af indstillinger vælges i hver af de seks aktionærkredse en modtager af Andelskasseprisen på 5000 kroner og tre modtagere af ‘Sammen kan vi mere-priserne’ på hver 15000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andelskasseprisen i aktionærkreds Sønderjylland tilfaldt Niels Bloch Hansen, der er ægte ildsjæl indenfor paragolf på Sydals. Han er et forbillede for de unge, der har det hårdt, men samtidig også en inspirator og motivator og fortjener et skulderklap udover det sædvanlige for sin store indsats.

De tre ‘Sammen kan vi mere-priser’ i aktionærkreds Sønderjylland gik til:

Sundeved Rideklub, som drives af frivillige ulønnede ildsjæle, der arbejder for at give glæden ved hestesport videre til klubbens medlemmer gennem træning, kurser, stævner m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Student Foundation, som er en non profit forening, der organiserer sociale og kulturelle arrangementer for studerende på ungdoms- og videregående uddannelser i Sønderborg.

Nordborg Løbeklub, der laver forskellige løbe- og gå-arrangementer til gavn for mange mennesker.

De blev alle velfortjent belønnet for deres store indsats for lokalområderne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...