Andelskassen giver tilskud til en ny hest

3. januar 2023 Broager
En rytter fra Broagerlands Rideklub tog imod pengene. Pressefoto
En rytter fra Broagerlands Rideklub tog imod pengene. Pressefoto

Rytterne i Broagerlands Rideklub har grund til at smile lidt ekstra i disse dage. De har nemlig modtaget en økonomisk håndsrækning fra Andelskassens lokallånspuljemidler på i alt 10.000 kroner. Pengene er et tilskud til en ny ridehest.

Kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg, Louise Krogh Nielsen var for nylig forbi Broagerlands Rideklub og overrække den gode nyhed. Og det glæder hende, at banken kan give nogle penge tilbage til lokalsamfundet og ikke mindst rytterne og deres trænere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ønsker som bank, at pengene fra lokallånspuljen bliver brugt bedst muligt – til gavn for hele vores lokalområde. Pengene er et tilskud til at købe en ny ridehest, fordi flere af klubbens heste går på pension, og ved at støtte med 10.000 kroner til nogle lokale ryttere, deres trænere og klubben bag, bidrager til vi at give lokale borgere mulighed for at mødes i fællesskabet i rideklubben”, siger Louise Krogh Nielsen i en pressemeddelelse.

Lokallånspuljen er et initiativ, hvor Andelskassen lægger 1.000 kr. i en pulje, hver gang en kunde optager et lokallån til eksempelvis bolig eller bil. Én gang om året bliver pengene delt ud til gode formål i bankens lokalområder.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...