Andelskassen sigtet af Bagmandspolitiet

9. august 2013 Erhverv

Danske Andelskassers Bank – der har adskillige afdelinger i det syd- og sønderjyske – er blevet sigtet for overtrædelse af værdipapirhandelsloven.
Det er Finanstilsynet, der har anmeldt banken for kursmanipulation, og Bagmandspolitiet har nu sigtet Danske Andelskassers Bank for over en længere periode i 2011, at have købt egne aktier til for høj kurs, for kunstigt at holde kursen oppe.

– Vi afviser sigtelsen. Vi mener simpelthen ikke, at der er sket noget forkert på det grundlag, vi har fået præsenteret her. Vi vil selvfølgelig samarbejde med myndighederne fuldt ud for at få afklaret det hurtigst muligt, så alle kan få at vide, hvad er op og ned, siger bankens kommunikationsdirektør, Martin Pedersen.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>