Andelskassen sigtet af Bagmandspolitiet

9. august 2013 Erhverv

Danske Andelskassers Bank – der har adskillige afdelinger i det syd- og sønderjyske – er blevet sigtet for overtrædelse af værdipapirhandelsloven.
Det er Finanstilsynet, der har anmeldt banken for kursmanipulation, og Bagmandspolitiet har nu sigtet Danske Andelskassers Bank for over en længere periode i 2011, at have købt egne aktier til for høj kurs, for kunstigt at holde kursen oppe.

– Vi afviser sigtelsen. Vi mener simpelthen ikke, at der er sket noget forkert på det grundlag, vi har fået præsenteret her. Vi vil selvfølgelig samarbejde med myndighederne fuldt ud for at få afklaret det hurtigst muligt, så alle kan få at vide, hvad er op og ned, siger bankens kommunikationsdirektør, Martin Pedersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...