Andelskassen sigtet af Bagmandspolitiet

9. august 2013 Erhverv

Danske Andelskassers Bank – der har adskillige afdelinger i det syd- og sønderjyske – er blevet sigtet for overtrædelse af værdipapirhandelsloven.
Det er Finanstilsynet, der har anmeldt banken for kursmanipulation, og Bagmandspolitiet har nu sigtet Danske Andelskassers Bank for over en længere periode i 2011, at have købt egne aktier til for høj kurs, for kunstigt at holde kursen oppe.

– Vi afviser sigtelsen. Vi mener simpelthen ikke, at der er sket noget forkert på det grundlag, vi har fået præsenteret her. Vi vil selvfølgelig samarbejde med myndighederne fuldt ud for at få afklaret det hurtigst muligt, så alle kan få at vide, hvad er op og ned, siger bankens kommunikationsdirektør, Martin Pedersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...