Andelskassens pris gjorde Nordborg Løbeklubs formand glad

26. marts 2021 Erhverv

Formanden, Jannik Møller, og især næstformanden for Nordborg Løbeklub er meget glad og taknemmelig for at løbeklubben har modtaget en pris, som er blevet uddelt på Andelskassens aktionærmøde.

”En stor tak skal også lyde til vores fantastiske medlemmer, som er med til at gøre Nordborg Løbeklub til et dejligt sted at være. Det er dem, der gør Nordborg Løbeklub til et hyggeligt fællesskab – med plads til snak, grin og hyggelige løbeture”, siger næstformand Dusko Milovic til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Sammen kan vi mere-priser’ i Andelskassens aktionærkreds Sønderjylland gik til:

Sundeved Rideklub, som drives af frivillige ulønnede ildsjæle, der arbejder for at give glæden ved hestesport videre til klubbens medlemmer gennem træning, kurser, stævner m.m.

Sønderborg Student Foundation, som er en non profit forening, der organiserer sociale og kulturelle arrangementer for studerende på ungdoms- og videregående uddannelser i Sønderborg.

Nordborg Løbeklub, der laver forskellige løbe- og gå-arrangementer til gavn for mange mennesker.

De blev alle velfortjent belønnet med hver 15.000 kroner for deres store indsats for lokalområderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...