Andelskassens pris gjorde Nordborg Løbeklubs formand glad

26. marts 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Formanden, Jannik Møller, og især næstformanden for Nordborg Løbeklub er meget glad og taknemmelig for at løbeklubben har modtaget en pris, som er blevet uddelt på Andelskassens aktionærmøde.

”En stor tak skal også lyde til vores fantastiske medlemmer, som er med til at gøre Nordborg Løbeklub til et dejligt sted at være. Det er dem, der gør Nordborg Løbeklub til et hyggeligt fællesskab – med plads til snak, grin og hyggelige løbeture”, siger næstformand Dusko Milovic til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Sammen kan vi mere-priser’ i Andelskassens aktionærkreds Sønderjylland gik til:

Sundeved Rideklub, som drives af frivillige ulønnede ildsjæle, der arbejder for at give glæden ved hestesport videre til klubbens medlemmer gennem træning, kurser, stævner m.m.

Sønderborg Student Foundation, som er en non profit forening, der organiserer sociale og kulturelle arrangementer for studerende på ungdoms- og videregående uddannelser i Sønderborg.

Nordborg Løbeklub, der laver forskellige løbe- og gå-arrangementer til gavn for mange mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

De blev alle velfortjent belønnet med hver 15.000 kroner for deres store indsats for lokalområderne.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...