Andreas Welins hunde og kat er de første i dyrenes nye supersygehus

13. april 2020 Erhverv

Grafittikunsteren Andreas Welin har brugt en del af påsken på at male flotte motiver i det nye dyrehospital, som samler Sønderborgs og Gråsten dyrlæger under samme tag ved Porten i Sønderborg

“Jeg havde set det, som Andreas Welin har lavet i Torvehallerne og hans flotte motiver passer bare så fint ind her i vores nye lokaler”, siger dyrlæge Karina Ryborg til SønderborgNYT.

Hun har sagt til Andeas Weliin, at der skulle være et motiv med hund og et med kat.

“Heldigvis måtte jeg selv bestemme, hvilken slags hund jeg ville lave og også hvordan katten skulle se ud, så det er en fin opgave”, siger Andreas Welin til SønderborgNYT, der for en tid er hjemme i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg bor på Amager nu, men synes selvfølgelig, det er fint, jeg har fået nogle opgaver i Sønderborg og i Gråsten”, siger Andreas Welin, der i løbet af en uges tid begynder på et stort genforeningsmotiv på en gavl i Gråsten.

Glad dyrlæge

På dyrehospitalets vægge har Andreas Welin lavet to hunde og en kat.

“Jeg synes, han har fanget dem rigtigt godt. De giver tryghed og ro for øjnene”, siger Karina Ryborg. Andreas Welin forklarer, at roen kommer med valget af lyse farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dyrenes supersygehus

Dyrehospitalerne i Sønderborg by og i Gråsten lukkes ned, når det nye dyrehospital åbner omkring den 1. juni.

“Vi flytter dyrlægerne i Gråsten og Sønderborg sammen her på det nye sted, hvor vi har 850 kvadratmeter plads. Al den plads gør, at vi kan klare alle dyrlægeopgaver og også have 24 timers vagtservice, som også dækker nabokommunerne”, siger Karina Ryborg.

“Vi bliver dyrenes nye supersygehus”.

Karina Ryborg laver tænder på hunde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I de lokaler, som vi har i dag, kan jeg hjælpe tre til fire hunde om dagen. Men her er der plads til endnu en dyrlæge, som kan lave tænder og så kan vi jo klare det dobbelte”, siger hun.

Lige nu er der venteliste til tandbehandlinger.

“Og ventelisten skal vi nok få bugt med”.

Karina Ryborg synes, at rammerne i de nybyggede lokaler er fantastiske.

“Og så er her også en helt fantastisk udsigt”, siger hun.

Karina Ryborg fortæller, at dyrehospitalets lokaler i både Gråsten og Sønderborg overtages af andre, så de ikke kommer til at stå tomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...