Anklagemyndigheden vurderer Carl Holst-sagen

4. januar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Efterforskningen af sagen mod den tidligere regionsrådsformand og minister Carl Holst er ifølge DR Syd tæt på at være afsluttet.

“Efterforskningen skrider planmæssigt fremad. Det samme gør den juridiske vurdering fra anklagemyndigheden, som nu også er med, siger politiinspektør Steen Edeling fra Sydøstjyllands Politi til radioen.

Det var regionsrådet i Region Syddanmark, som i november forrige år valgte at politianmelde Carl Holst på baggrund af en rapport fra Statsforvaltningen og en undersøgelse fra advokatfirmaet Kromann Reumert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er politiets efterforskning så landet på juristernes bord, hvor anklagemyndigheden skal vurdere, om politiets efterforskning af Carl Holst kan bære en tiltale.

Carl Holst ønsker ikke at kommentere sagen. Han siger til DR Syd, at han afventer politiets arbejde.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...