Ann E. Knudsen: Hvor svært kan det være?

7. december 2021 Samfund
Ann E. Knudsen. Pressefoto
Ann E. Knudsen. Pressefoto

Med udgangspunkt i neurovidenskab forklarer Ann E. Knudsen forskellen på mænd og kvinder. Du vil få motioneret lattermusklerne og ikke mindst lære, hvordan du udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene – både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Den 31. august er Ann E. Knudsen på besøg i Sønderborg Teater, hvor hun holder sit foredrag: Hvor svært kan det være?

Det skriver arrangøren Tikko i en pressemeddelelse.

Hvorfor skal mænd altid rydde op i garagen eller klippe hækken lige inden gæsterne kommer?

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis?

Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet?

Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes samarbejdet fungerer strygende?

Det lyder måske stereotypt og spørgsmålene er sat lidt på spidsen. Men de fleste kan komme i tanke om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden. Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid – på jobbet såvel som i familielivet. Lektor i psykologi Ann E. Knudsen, vil i foredraget forklare forskellen på mænd og kvinder med udgangspunkt i neurovidenskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du bliver måske provokeret, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Men du vil med garanti også få motioneret lattermusklerne og kunne nikke genkendende til flere af Anns pointer. Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd bedst muligt kan supplerer hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene.

Med en baggrund som lektor i psykologi har Ann specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en lang række bøger og holdt utallige foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover medvirker Ann E. Knudsen jævnligt som ekspert i tv- og radioprogrammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter købes via Tikkos hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...