Anna-Lise Bjerager skal stå for Grænseforeningen kommunikation

30. august 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Journalist Anna-Lise Bjerager skal fremover stå i spidsen for Grænseforeningens kommunikation udadtil. Det skriver foreningen på sin hjemmeside.grænse

Artiklen fortsætter under annoncen

Anna-Lise Bjerager er bachelor i tysk og engelsk samt journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Som journalist har hun blandt andet skrevet for Kristeligt Dagblad og Børsen. Derudover har hun i flere år arbejdet som selvstændig journalist og forfattet en række bøger.

Ifølge foreningens generalsekretær Knud Erik Therkelsen er der fremover brug for en stærk kommunikationsindsats fra Grænseforeningens side.

”Vi har brug for en stærk kommunikationsplatform i de kommende år, så danskerne kan få oplysning om det danske mindretal i Sydslesvig og blive klædt på til at debattere vigtige emner som danskhed og identitet,” siger han på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til rollen som kommunikationschef hører redaktørstillingen for magasinet Grænsen.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...