Anna-Lise Bjerager skal stå for Grænseforeningen kommunikation

30. august 2015 Erhverv

Journalist Anna-Lise Bjerager skal fremover stå i spidsen for Grænseforeningens kommunikation udadtil. Det skriver foreningen på sin hjemmeside.grænse

Artiklen fortsætter under annoncen

Anna-Lise Bjerager er bachelor i tysk og engelsk samt journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Som journalist har hun blandt andet skrevet for Kristeligt Dagblad og Børsen. Derudover har hun i flere år arbejdet som selvstændig journalist og forfattet en række bøger.

Ifølge foreningens generalsekretær Knud Erik Therkelsen er der fremover brug for en stærk kommunikationsindsats fra Grænseforeningens side.

”Vi har brug for en stærk kommunikationsplatform i de kommende år, så danskerne kan få oplysning om det danske mindretal i Sydslesvig og blive klædt på til at debattere vigtige emner som danskhed og identitet,” siger han på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til rollen som kommunikationschef hører redaktørstillingen for magasinet Grænsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...