Anna og Jørn Petersen slipper roret i Wohlenberg

11. september 2020 Erhverv

Wohlenberg har været garant for god smag siden 1913 og det er fortsat ambitionen, når forretningens nye ejere overtager.

Jørn og Anna Petersen, som har ejet forretningen siden 2004, slipper roret og overdrager 1 oktober Wohlenberg til Martin Christiansen og Jacob Moos.

“Det glæder os, at de skal overtage butikken og drive den videre på deres måde. De kender forretningen og vores kunder, og vi er trygge ved, at de nu overtager roret”, fortæller Jørn Petersen. Der har gennem en tid været tale om, at Martin Christiansen og Jacob Moos skulle tage over.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På et møde, som vi havde for kort tid siden, spugte de to, hvornår de egentlig kunne tage over – og min hustru sagde, at det måtte de hellere i dag end i morgen”, siger Jørn Petersen til SønderborgNYT.

Du vil fortsat kunne støde på Jørn og Anna Petersen i butikken eller på vinlageret.

“Vi skruer ned for antallet af timer og så giver vi de nye ejere plads til at styre butikken, som de nu vil”.

”Efter 17 spændende og gode år, vil vi gerne sige en stor tak til personale, kunder og samarbejdspartnere”, lyder det fra Anna og Jørn Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Martin Christiansen og Jacob Moos med henholdsvis 12 og to års erfaring i Wohlenberg glæder sig til at blive butiksejere.

De nye ejere er mere end klar

“Vi er så klar til at overtage det store ansvar det er, at værne om en historisk forretning som Wohlenberg. Vi vil drive den videre med respekt for nostalgien, traditionerne og kvaliteten, men vi vil selvfølgelig også gøre vores for, at Wohlenberg udvikler sig og følger med tiden”, lyder det fra Martin Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Makkerparret brænder for forretningens produkter og at give kunderne en særlig oplevelse, når de besøger vinlageret eller butikken med lækre specialiteter.

“Det er fedt for os begge at arbejde med det, som er en passion. Vi har kendt hinanden i mange år og har altid nørdet mad, vin og spiritus”, siger Jacob Moos.

“Vi er samme sted i livet og har samme opfattelse af, hvordan vi vil drive forretningen videre i fremtiden. Vi får helt sikkert travlt når vi er på arbejde, men vi har altid været vant til at arbejde meget, så med solid opbakning fra vores familier, skal vi nok finde en god balance”, fortæller Jacob Moos.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gode tilbud i den første uge

I den første uge efter overtagelsen, har Martin Christiansen og Jacob Moos sørget for at lave en masse gode tilbud, som skal være med til at få en masse kunder i butikken og gøre opmærksom på det nye ejerskifte.

På grund af Corona-situationen bliver der – indtil videre – ikke holdt en ‘ejerskifte-reception’.

Om butikken

I 1913 åbner bogholder Gustav Johan Wohlenberg specialforretningen på Perlegade og den har været ejet af familien Wohlenberg i tre generationer, indtil Jørn Petersen køber forretningen i 2004.

Artiklen fortsætter under annoncen

Wohlenberg er i dag en butik med specialiteter og et vinlager med 30.000 flasker med vine fra hele verden samt diverse spiritus.

Forretningen er især kendt for lækre gavekurve, kaffe, chokolade, specialiteter, øl, vin og spiritus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...