Anne Mette Hancock fra Gråsten er Årets Forfatter

26. oktober 2018 Kultur

Anne Mette Hancock, forfatter, der stammer fra Gråsten, er netop kåret som Årets Forfatter på Bogforum. En titel hun deler med Sune de Souza Schmidt-Madsen.

“Jeg har altid skrevet, men aldrig sådan at jeg gik og drømte om at leve af det. Så det at blive forfatter var altså en drøm, som jeg slet ikke vidste, jeg havde”, sagde Anne Mette Hancock for godt et år siden under sit besøg i Brecklings Bogcafé.

“Men som journalist følte jeg, at fakta ligesom begrænsede mig og ville meget hellere fortælle alle de historier, som jeg har indeni end jeg ville skrive andres historier”, sagde hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anne Mette Hancock er uddannet bachelor i historie og journalist fra RUC og Berlingske.

Hun modtog Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2017 for sin første krimi “Ligblomsten” og nu kan hun også skrive Årets Forfatter på sit cv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...