Anne Mette Hancock fra Gråsten er Årets Forfatter

26. oktober 2018 Kultur

Anne Mette Hancock, forfatter, der stammer fra Gråsten, er netop kåret som Årets Forfatter på Bogforum. En titel hun deler med Sune de Souza Schmidt-Madsen.

“Jeg har altid skrevet, men aldrig sådan at jeg gik og drømte om at leve af det. Så det at blive forfatter var altså en drøm, som jeg slet ikke vidste, jeg havde”, sagde Anne Mette Hancock for godt et år siden under sit besøg i Brecklings Bogcafé.

“Men som journalist følte jeg, at fakta ligesom begrænsede mig og ville meget hellere fortælle alle de historier, som jeg har indeni end jeg ville skrive andres historier”, sagde hun.

Anne Mette Hancock er uddannet bachelor i historie og journalist fra RUC og Berlingske.

Hun modtog Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2017 for sin første krimi “Ligblomsten” og nu kan hun også skrive Årets Forfatter på sit cv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...