Krimidronningen Anne Mette Hancock fra Gråsten udgiver ‘Pitbull’ i dag

2. januar 2020 Kultur

Anne Mette Hancocks nye krimi ‘Pitbull’ udkommer i dag – den 2. januar – og det er hendes tredje bog på blot tre år. Krimier, der har figureret på bestsellerlisterne og som hun har modtaget flere priser for.

“Når man skriver en debutkrimi, aner man ikke, om den er noget værd, før man står med en bogkontrakt i hånden. Derfor har man ofte en nagende fornemmelse i solar plexus af, at man er totalt talentløs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det havde jeg, i hvert fald!  Så det, at man sidder i al sin ensomhed og skriver på et manuskript det ene år, for så at ligge øverst på bestsellerlisterne det næste – dét føles vildt! Det er jo den vildeste drøm, der er gået i opfyldelse”.

Sådan siger Anne Mette Hancock til bog.dk om den overvældende modtagelse, hun har fået af både læsere og anmeldere for sine krimier.

“En rasende spændende kriminalroman – en ren fryd – som foregår hernede i Sønderborg – Gråsten – Broager og Rinkenæs. Har hylet af fryd – det her bliver ren kult. En forfriskende kriminalroman i top. Og sikke en afslutning – ren Hitchcock. Undskyld – jeg mener Hancock! De sidste sider burde være tapet fast…så der ikke snydes…og bødestraf for de der sladrer til andre…nej…de skal i fængsel og nøglen smides væk”, siger bogcafévært Allan Breckling til SønderborgNYT.

“Politikens forlag har Jussi Adler Olsen, som er deres krimikonge, men Lindhardt og Ringhof har krimidronningen, Anne Mette Hancock, som er vokset op i Gråsten”, siger Allan Breckling.

Boghandler Arnold Busck får besøg af forfatter Anne Mette Hancock den 7. januar kl. 16.15, hvor hun vil signere sin bog, Pitbull.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk