Anne Mette Hancocks succeskrimer skal på film

17. juni 2019 Kultur

Den succesfulde krimiforfatter, Anne Mette Hancock, som kommer fra Gråsten og som flere sønderborgensere har mødt i Brecklings Bogcafé har i længere tid holdt på hemmeligheden om, at hendes bøger skal på film.

“Jeg er normalt virkelig dårlig til at holde på hemmeligheder, men dén her har jeg alligevel evnet at sidde på længe. Nu må jeg så endelig fortælle, at filmrettighederne til Ligblomsten og Mercedes-snittet samt Pitbull, der udkommer hos Lindhardt og Ringhof til januar, efter bud fra flere filmselskaber, er blevet solgt til EPIQ Film, som har planer om at lave en tv-serie”, skriver Anne Mette Hancock på Facebook..

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er simpelthen så glad og knib-mig-i-armen-stolt og glæder mig helt vildt til at se Kaldan og Schäfer i mit fjernsyn”.

EPIQ er en del af NENT Studios under Nordic Entertainment Group.

Produktionsselskabet er stiftet af instruktør og producent Anders Dalgaard og har base i København og Los Angeles.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...