ANNONCE: Hos AutoDele24.dk køber du kvalitets-bildele til lave priser

4. marts 2015 Erhverv

ANNONCE:

AutoDele24.dk er din pålidelige online shop af bildele og du finder produkter fra mærker som Sachs, PEX, Beruf og Bosch, ligesom sortimentet også omfatter varer fra producenter som Vaico, Prasco, Vemo, QH, Delco Remy, NK og Spahn.

I AutoDele24.dk online butik finder du ydermere andre producenter, så du frit kan vælge produktet du søger fra det omfattende sortiment.

Hos AutoDele24.dk finder du kun de bedste udstødningsrør, koblinger, kofangere, forlygter, pladedele, vinduesviskere og mange andre reservedele og til en fordelagtig pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nemt at handle hos AutoDele24.dk. Søgefunktionen er nem at bruge. Du vælger blot bilfabrikat, bilserie og derefter den specifikke udgave af bilen. Du kan også indtaste bilens registreringsnummer. I begge tilfælde tager det kun få sekunder at finde den ønskede reservedel til dit køretøj.

Det er nemt, enkelt og sikkert at handle hos AutoDele24.dk og kan betale via kontant forudbetaling, efterkrav, PayPal, bankoverførsel eller kreditkort. Uanset betalingsmetode sørger AutoDele24.dk for hurtig levering, så du kan installere dine dele så hurtigt som muligt og du har altid 14 dages returret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøg AutoDele24 hér.

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...