Tænk: Hvor mange ordrer har virksomheder råd til at miste?

14. januar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Internettet er en guldgruppe uden lige. Bare ikke, når du spørger de lokale virksomheder i Sønderborg. Ved en analyse af 153 lokale virksomheders hjemmeside, var der kun syv der bestod og havde udnyttet det potentiale, der ligger på nettet.

Kim Langholz er klar til at hjælpe med hjemmesiden.

Kim Langholz er klar til at hjælpe med hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

De resterende 146 virksomheder havde fået oprettet en hjemmeside, der på ingen måde lever op til tidens standarder eller er i stand til at udnytte den store guldgruppe, der ligger på nettet. Analysen, der er lavet på tværs af 29 forskellige brancher i Sønderborg, viser, at de virksomheder, der vil tage internettet seriøst, i gennemsnit kan få 107 ekstra kunder i måneden fra lokal-området.

Din hjemmeside er din bedste sælger

En hjemmeside kan for de fleste virksomheder, gå hen og blive deres bedste sælger. Hjemmesiden er nemlig aktiv døgnet rundt, hvilket betyder, at dine potentielle kunder kan læse om dit firma, dine produkter eller den service du yder. Selv udenfor dine åbningstider. Din hjemmeside kan med andre ord tjene penge, mens du sover.

Artiklen fortsætter under annoncen

En hjemmeside er dog intet værd, hvis den ikke bliver løbende optimeret, hvilket analysen tydeligt viser, at lokale virksomheder i Sønderborg glemmer.

– En flot hjemmeside i sig selv er ikke nok. En hurtig søgning i Google på “tømrer i sønderborg” viser at der er 1.320.000 hjemmesider der gerne vil findes på det søgeord. Din hjemmeside skal være blandt de ti bedste ud af alle disse resultater, hvis du ønsker at øge kundetilgangen.

En flot hjemmside er ikke nødvendigvis et tegn på, at det også er en god hjemmeside. Google har opstillet nogle tekniske retningslinjer som en hjemmeside skal overholde, hvis den skal have en chance for at ligge øverst i søgeresultaterne. Det er her, de fleste virksomheder i Sønderborg langt fra kan følge med.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Google har mere end 150 faktorer, de kigger på, når de vurderer, hvilke hjemmesider der skal ligge øverst på en given søgning på Google. Nogle eksempler på disse faktorer kan være, hvor længe de besøgende bliver på din hjemmeside og om du bruger de rigtige ord på din hjemmeside. Det vigtigste parameter er dog, om du har nogle gode anbefalinger fra andre hjemmesider i form af links.images

Artiklen fortsætter under annoncen

– Et link fra en hjemmeside til en anden, kan ses som en anbefaling. I bund og grund kan man sige, at jo flere anbefalinger en hjemmeside får, jo længere kommer den op i søgeresultaterne. Der er dog nogle regler. Det vil sige, at man ikke bare kan lave en masse links til sin hjemmeside, hvis man ikke har styr på det. Det er vigtigt, at de links der kommer til din hjemmeside, er relevante og kommer fra andre gode hjemmesider.

Du skal optimere løbende

Hvis du ønsker at få fat i ekstra kunder via internettet, så skal du løbende optimere din hjemmeside. Her snakker vi ikke nødvendigvis om et nyt design eller nyt indhold, men du skal løbende interagere med dine sociale følgere på medier som Facebook, Twitter og vigtigst af alt Google+. Du skal også jævnligt have indgående links til din hjemmeside, da de er alt afgørende for din succes. Det behøver ikke være nogen dyr fornøjelse at få en optimeret hjemmeside, der sælger. Selv en lille, målrettet indsats hver måned, kan give store resultater.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er så stort potentiale i Sønderborg og det er en skam, at virksomhederne ikke gør noget mere for at udnytte det. Kigger vi på frisørbranchen er der i gennemsnit hver måned 350 søgninger efter en frisør i Sønderborg. Det er 350 potentielle kunder som enhver frisørsalon i Sønderborg kunne få adgang til. Konkurrencen fra andre frisør saloner er meget lille og gevinsten kan være meget stor.

Analysen der er lavet af Langholz Marketing, er sat sammen på tværs af 29 forskellige brancher og 153 lokale virksomheders hjemmeside. De helt store vindere af analysen er bilbranchen samt enkelte spisesteder i Sønderborg. De store tabere er derimod håndværksbranchen, der virkelig går glip af mange potentielle kunder hver måned.

Er du virksomhedsejer og ønsker du flere kunder i forretningen, så kontakt Langholz Marketing for en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Følg linket: http://www.langholzmarketing.dk/

Du kan også ringe på telefonnummer 42 68 39 39.

Læs også: http://sonderborgnyt.dk/?p=26086

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...