Søndagens Sigurd Barret-koncert deles i to

10. marts 2020 Samfund

Sangcentret står i en besynderlig situation i forhold til Sigurd Barrett-koncen på søndag og har brugt mange timer på at overveje, hvad de skal gøre, når de både vil være ansvarlige og også gennemføre koncerten.

Vi har valgt en kreativ løsning, som vi inderligt håber, alle er med på: Nemlig at lave to koncerter – en klokken 16 0g en klokken 18, skriver Sangcentret til de mange sangere. Publikum, der alle har købet deres billet elektronisk får direkte besked om, hvilket tidspunkt de kan komme på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed bliver publikum delt i i to ‘halvdele’ og således holde koncerten langt under 1000 personer i salen, som der er opfordret til fra regeringen.

Sigurd Barrett og Jakob Høgsbro bakker fuldt op om denne løsning og glæder sig meget til projektet.

Sangcentret opfordrer desuden til, at alle følger sundhedsmyndighedernes anvisninger og sygemelder sig ved forkølelse, feber eller andet.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på

Artiklen fortsætter under annoncen

www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2023 Samfund, Sønderborg

To vellykkede bygningsrenoveringer hædret på Arkitekturens Dag

3. oktober 2023 Samfund

I år fejrer Sønderborg Kommune desværre ikke Arkitekturens Dag, den er blevet aflyst på grund af økonomiske stramninger. Det synes foreningen By og Miljø i Sønderborg Kommune er trist og medlemmerne har derfor valgt at markere Arkitekturens Dag, der var i går, mandag, og uddele to anerkendelser – et smukt diplom – til en vellykket […]

Læs mere...