Antallet af Corna-smittede er faldet

8. januar 2021 Samfund

Antallet af nye corona-smittede i Sønderborg Kommune er faldet, så Sønderborg er ikke længere er mørkerød på det Danmarkskort, som Statens Serum Institut opdaterede torsdag.

Men antallet af smittede stadig er i den høje ende. Nemlig 145 personer inden for den seneste uge og det svarer til 195,6 ud af 100.000 indbyggere.

Tallene fra seruminstituttet viser, at smittespredningen er bremset indenfor alle aldersgrupper – bortset fra de 20-29-årige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er 34 personer konstateret smittet indenfor de seneste syv døgn mod 32 personer først på ugen.

En vigtig del af kampen mod smittespredning er opsporingen af nære kontakter.

“Hvis du bliver udpeget som nær kontakt til en smittet, så er det vigtigt, at du går i isolation og kontakter myndigheder, så du kan blive testet”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Høj alder, fedme, dårligt immunforsvar og kronisk sygdom. Det er nogle af de ting, der går igen, hos de personer, der rammes særligt hårdt eller i sidste ende dør med COVID-19, skriver Videnskab.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...