Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage.

“Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle smitteudvikling i Danmark lige nu skal vi ikke gøre os de store forhåbninger om, at smitten falder betydeligt i de kommende uger”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kan håbe på, at de tiltag, der er gjort med mundbind og coronapas, medvirker til at smitten forbliver på det nuværende niveau. Dette, sammen med fortsat fokus på vaccinationsindsatsen, skal også være med til at forsinke udbredelsen af den nye variant Omikron”.

På landsplan er antallet af smittede gennem den seneste uge 7146 – og der er 21 af dem, som indlagt på sygehus, hvoraf de 7 af dem er på intensiv og 3 er lagt i respirator.

Ti personer er i den seneste uge døde med Corona.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...