Antallet af Corona-smittede er steget en smule

23. november 2021 COVID-19

Gennem den senste uge er der 412 personer i Sønderborg Kommune, som er testet positive i en Coronatest og det er en lille stigning over de seneste dage.

De 412 smittede er fundet blandt 13.743 testede. Det giver en positivprocent på 3, hvor den gennemsnit for hele landet ligger en smule lavere, nemlig på 2,55.

På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut 4199 smittede.

Sønderborg Kommune har flere gange rykket Region Syddanmark for at få åbnet flere testcentre, så smitten hurtigt kan kredses ind og bremses.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg forventer, at få et svar fra regionen i løbet af onsdag”, siger sundhedschef Michael Skriver, som især har talt for at få et testcenter i Gråsten.

Hertil kommer, at der er restriktioner for børn i daginstitutioner og skoler, så børnene ikke blandes på tværs af stuer og klasser.

Myndighederne oplyser, at det især er børn og uvaccinerede, der bærer smitten rundt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...