Antallet af Corona-smittede igen over 300

7. december 2021 COVID-19

Gennem den seneste uge er der 14.075 personer i Sønderborg, som har fået en pcr-test og de 323 af dem er testet positive. Det viser tal fra Statens Serum Institut.

“I lyset af den generelle smitteudvikling i Danmark lige nu skal vi ikke gøre os de store forhåbninger om, at smitten falder betydeligt i de kommende uger”, sagde sundhedschef Michael Skriver mandag til SønderborgNYT.

“Vi kan håbe på, at de tiltag, der er gjort med mundbind og coronapas, medvirker til at smitten forbliver på det nuværende niveau. Dette, sammen med fortsat fokus på vaccinationsindsatsen, skal også være med til at forsinke udbredelsen af den nye variant Omikron”.

Artiklen fortsætter under annoncen

På landsplan er6324 testet positive og så er antallet af indgalgte med Corona faldet. Der er blot en enkelt person og vedkommende ligger i respirator og ni er døde med Corona.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...