Antallet af Corona-smittede stiger stadig

12. december 2021 Samfund

Gennem den seneste uge er der 15.074 personer i Sønderborg, som har fået en pcr-test og de 376 af dem er testet positive. Det viser tal fra Statens Serum Institut.

På landsplan er der 5606 nye smittede i døgnet frem til lørdag eftermiddag.

“I lyset af den generelle smitteudvikling i Danmark lige nu skal vi ikke gøre os de store forhåbninger om, at smitten falder betydeligt i de kommende uger”, sagde sundhedschef Michael Skriver forleden til SønderborgNYT.

“Vi kan håbe på, at de tiltag, der er gjort med mundbind og coronapas, medvirker til at smitten forbliver på det nuværende niveau. Dette, sammen med fortsat fokus på vaccinationsindsatsen, skal også være med til at forsinke udbredelsen af den nye variant Omikron”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...