Antallet af juleindbrud ser ud til at være faldet

25. december 2016 112

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

I perioden fra 20. december til og med 24. december har politiet i år modtaget 464 anmeldelser om indbrud mod 704 sidste år. Det er et fald på 34,1 procent.

Det viser en opgørelse fra Rigspolitiet.

Ser man alene på juledøgnet 24. december, er der også sket et fald fra 185 til 136 – eller et fald på 26,5 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erfaringen viser, at antallet af anmeldelser vil stige de kommende dage, når folk for alvor vender hjem fra juleferien. Alligevel glæder udviklingen politiet.

“Der tegner sig et billede af en jul, hvor langt færre er udsat for indbrud, og det er virkelig glædeligt”, siger vicepolitiinspektør Lars Mortensen, Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter i en pressemeddelelse.

“Men det er ærgerligt og en ubehagelig oplevelse at få ubudne gæster – og jeg opfordrer til, at man holder øje med sine naboers boliger, hvis de er væk i julen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...