Antallet af juleindbrud ser ud til at være faldet

25. december 2016 112

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

I perioden fra 20. december til og med 24. december har politiet i år modtaget 464 anmeldelser om indbrud mod 704 sidste år. Det er et fald på 34,1 procent.

Det viser en opgørelse fra Rigspolitiet.

Ser man alene på juledøgnet 24. december, er der også sket et fald fra 185 til 136 – eller et fald på 26,5 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erfaringen viser, at antallet af anmeldelser vil stige de kommende dage, når folk for alvor vender hjem fra juleferien. Alligevel glæder udviklingen politiet.

“Der tegner sig et billede af en jul, hvor langt færre er udsat for indbrud, og det er virkelig glædeligt”, siger vicepolitiinspektør Lars Mortensen, Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter i en pressemeddelelse.

“Men det er ærgerligt og en ubehagelig oplevelse at få ubudne gæster – og jeg opfordrer til, at man holder øje med sine naboers boliger, hvis de er væk i julen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...