Antallet af politibetjente ved grænsen fordobles

8. december 2018 112

I løbet af det kommende år mere end fordobles antallet af betjente i udlændingekontrolafdelingen i Padborg.

Fremover vil flere end 200 betjente være ved grænsen.

“Vi ved, at der foregår en del kriminalitet over grænsen. For eksempel tager tyvebander op og laver indbrud i Danmark, og det skal vi blandt andet bruge de ekstra ressourcer til at sætte ind overfor, så vi kan få det her stoppet”, siger politidirektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Jørgen Meyer, til TV Syd.

Styrkelsen af udlændingekontrolafdelingen vil give mere synligt politi i grænselandet. Jagten efter kriminelle på vej ud af landet kommer ikke til at foregå i området nord for den dansk-tyske grænse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer til at lave flere patruljer. Vi kommer til at lave flere kontroller, flere udrejsekontroller og vi kommer til at lave mere forebyggelsesarbejde. Så samlet set får det efter vores opfattelse en væsentlig betydning i forhold til den kriminalitet, der passerer grænsen”, siger Jørgen Meyer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...