Antallet af politibetjente ved grænsen fordobles

8. december 2018 112

I løbet af det kommende år mere end fordobles antallet af betjente i udlændingekontrolafdelingen i Padborg.

Fremover vil flere end 200 betjente være ved grænsen.

“Vi ved, at der foregår en del kriminalitet over grænsen. For eksempel tager tyvebander op og laver indbrud i Danmark, og det skal vi blandt andet bruge de ekstra ressourcer til at sætte ind overfor, så vi kan få det her stoppet”, siger politidirektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Jørgen Meyer, til TV Syd.

Styrkelsen af udlændingekontrolafdelingen vil give mere synligt politi i grænselandet. Jagten efter kriminelle på vej ud af landet kommer ikke til at foregå i området nord for den dansk-tyske grænse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer til at lave flere patruljer. Vi kommer til at lave flere kontroller, flere udrejsekontroller og vi kommer til at lave mere forebyggelsesarbejde. Så samlet set får det efter vores opfattelse en væsentlig betydning i forhold til den kriminalitet, der passerer grænsen”, siger Jørgen Meyer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...