Travl lørdag for at blive klar til Børnefestivalen

Børnefestival. Bachs Foto
Børnefestival. Bachs Foto
19. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag var der en flok mennesker, som har haft rigtigt travlt med at gøre Ringriderpladsen i Sønderborg klar til i dag, søndag, hvor der er Børnefestival, hvor børn og forældre kan træde ind i en verden af ren magi og uforfalsket glæde – Børnefestivalen er åben fra klokken 10 til 15 og klar til at overraske, begejstre og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Det er de to tidligere kolleger, Morten Mehlberg og Bo Zachariassen, har lavet foreningen Kulturgenerator og de står bag Børnefestivalen på en dag, der ifølge DMI bliver med masser af sol og hele 22 graders varme.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Als Udlejning kommer med alle deres ting, der bliver salg af mad og alkoholfri drikkevarer – men gæsterne må gerne selv tage begge dele med”, siger de to arrangører til SønderborgNYT og tilføjer:

“Når vi ikke synes, der skal være alkohol på pladsen den dag, så er det fordi, det er et børnearrangement”.

Gæsterne på Ringriderpladsen køber et armbånd og det giver fri adgang til musik, trylleri, legeland og andre aktiviteter. Der sælges mad i forskellige boder, men man er også velkommen til at tage enmadkurv med – og man må gerne forlade pladsen og komme igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når gæsterne forlader pladsen, så kan de gå en tur ned til Promenadens Ishus, der ligger på Havnepromenaden og lade dem klippe armbåndet, Så kvitterer de med en gratis softice”, siger Morten Mehlberg og næsner også, at overkuddet fra dagen bliver sendt til BørneCancer-Fonden.

Her er der billeder fra forberedelserne.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...