Arbejder Arkivet venter stadig på at flytte ind i kasernen

4. marts 2022 Kultur

Ved en generalforsamling i Arbejder Arkivet, tidligere Lokalhistorisk arkiv for Arbejderbevægelsen i Sønderborg Kommune, beklagede formanden, Frode Sørensen, den lange ventetid siden de tre lokale arkivforeninger fik tildelt lokaler på Sønderborg Kaserne i 2020 og først nu har fået udsigt til at kunne tage lokalerne i brug tidligst i maj måned i år, skriver Arbejder Arkivet i en pressemeddelelse.

”Men vi får nogle pragtfulde lokaler, der giver os større muligheder ikke alene med vores daglige arkivarbejde, men også med formidlingen af de sønderjyske arbejderes historie. Jeg håber, at vi kan holde indvielse den 1. maj”, sagde Frode Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han omtalte den kommende udsendelse af foreningens årsskrift 2020-2021, det gode samarbejde med Arbejdermuseet i København og dets centrale arkiv, samarbejdet i kommunen med de øvrige lokalarkiver gennem organisationen SKLA samt takkede arkivets frivillige medarbejdere for deres indsats.

Formanden samt kassereren Richard Paulsen og John Asmussen, bestyrelsesmedlemmerne Jørn Rasmussen og Preben Sørensen blev alle genvalgt og nyvalgt blev Preben V. Jensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...