Årets Thorleif-pris til Ulla Jessen

9. juli 2013 Kultur

Ulla Jessen, der er aktuel i Ganløse Revyen, fik Årets Thorleif overrakt af Johnna og Leif Maibom på scenen i Sønderborg Teater tirsdag aften umiddelbart efter aftenens revyforestilling.

Ulla Jessen får både bronzebelagte sandaler og en check fra ægteparret Maibom.

Ulla Jessen får både bronzebelagte sandaler og en check fra ægteparret Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Du skal have prisen, fordi du bliver ved og ved, siger Leif Maibom, der rakte de flotte bronzebetrukne plasticsandaler til Ulla Jessen, inden han gav hende en check på 8.000 kroner. Prisen uddeles hvert år til en person, der gør noget særligt for revyerne og der er en lang liste af prominente mennesker, der har de flotte sandaler stående på en hylde i reolen. Nu er Ulla Jessen blandt dem.

– Jeg håber, du bruger pengene på noget ufornuftigt, siger Leif Maibom, inden han giver ordet til prismodtageren, der lovede at synge en sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og jeg vil en synge en sang, som Leif har lavet teksten til. Det er så skønt at have Leif til at lave tekster, fordi han er så hurtigt. Hvis vi ringer og beder om en tekst en aften, så lover han, den er der næste formiddag – og det er den. Måske bliver klokken to minutter i tolv, men det er om formiddagen, han sender den, siger Ulla Jessen og nævner, at de to har prøvet at optræde sammen.

Ulla Jessen sang om det at blive ældre og stadig ville være med, hvor tingene sker – og gamle mennesker kan sagtens gå til kampsport.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se billederne fra overrækkelsen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.403404566446563.1073741850.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Risiko for skybrud mandag morgen og formiddag

27. juni 2022 Samfund

I det sønderjyske er de første lyn også blevet registreret – og det første skybrud kan være lige på trapperne, skriver TVs Vejret. Et lavtryk med tilhørende koldfront ligger på tværs af landet og giver i de tidlige morgentimer kraftige regnbyger i det jyske. Det giver risiko for kraftige tordenbyger, der kan være med skybrud. […]

Læs mere...