Arnold Busck har indgivet konkursbegæring – alle butikker lukker

27. april 2020 Erhverv

Arnold Busck har indgivet konkursbegæring og det betyder, at Arnold Busck, som blev Årets butik i Borgen i 2018 ikke åbner, når andre butikker i centret får lov til at slippe kunderne indenfor.

“Likviditeten er sluppet op. Så kort kan det siges. Covid-19 nedlukningen har gjort det umuligt at holde virksomheden kørende. Vi har gjort alt, der står i vores magt for, at virksomheden kunne køre videre, men det har desværre ikke været muligt”, skriver boghandlerkæden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Arnold Buscks hjemmeside har boghandlerkæden i alt 29 butikker fordelt over hele landet.

“Det er med blødende hjerte”, lyder det i pressemeddelelsen, hvor selskabet også forklarer, at man har søgt om delvis lønkompensation.

-Arnold Busck har imidlertid endnu ikke modtaget udbetaling fra de omtalte hjælpepakker, fordi sagsbehandlingen tilsyneladende har varet meget længere end forventet, skriver virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...