Artigearditkoncert flyttes fra Mejeriet til Sønderborghus

24. februar 2020 Kultur

Artigeardit, den fremadstormende urban/hip-hop artist, har opnået et helt usædvanligt flot forsalg af billetter, så der nu er udsolgt på Mejeriet.

For at flest mulige unge kan opleve Artigeardit første gang han besøger os i Sønderborg, har vi i samarbejde med Artigeardit’s manager valgt at flytte koncerten til Teatersalen på Sønderborghus, hvor der er plads til dobbelt så mange gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetpriserne er uændrede og der gives fortsat reducerede priser til studerende.

”Artigeardit sælger fantastisk og meget bedre end forventet. Vi har derfor valgt at gøre tingene lidt anderledes denne gang, så vi kan sikre at alle bliver tilgodeset og give flest mulig unge chancen for at opleve Artigeardit”, siger eventkoordinator Sandra Flammild i en pressemeddelelse.

Til gengæld får alle tweens der skal til Funky Kids Club lov til at låne og snuse til Mejeriet for en aften. Funky Kids Club bytter nemlig plads med Artigeardit, og dermed får de helt unge også mulighed for at opleve stemningen og alle de muligheder der er for unge i Mejeriet.

”Målgruppen på Mejeriet er de unge i alderen 15-30 år. Men ved at bytte rundt på arrangementerne den 6. marts giver vi Sønderborgs tweens chancen for at opleve et hus, som vi selvfølgelig håber meget på de vil komme og være en del af, når de bliver lidt ældre”, fortæller daglig leder på Sønderborghus Lars Ole Hansen.

Billetterne til de to arrangementet er fuldt gældende og skal ikke byttes selv om arrangementerne skifter adresse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk