Augustenborg: Liberal Alliance inviterer til høstfest

15. september 2015 Augustenborg
Det er tid til at fejre at høsten er i hus. Både i direkte og i overført betydning. Der er blevet arbejdet hårdt for både afgrøder og stemmer og søndag den 4. oktober er det tid til at læne sig tilbage, smide fødderne op og nyde udbyttet, når Liberal Alliance Sønderborg inviterer til høstfest.Augustenborg skilt 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Pattegrisen vil være helstegt, fadøllen iskold, vinen iltet og sodavanden momsfri og tysk-købt. Dertil kommer inspirerende taler, livsbekræftende selskab og lårklaskende underholdning, skriver Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

Arrangementet er åbent for alle meningsfæller og kræver altså ikke medlemsskab. Til gengæld er det både gratis at deltage, spise, drikke, synge, danse, huje, skråle og skrige af grin.

Så tag dig selv, din familie og den flinkeste af dine venner med til en uforglemmelig og helt urimeligt liberal høstfest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nærmere program, gæstetalere, underholding og aktiviteter uploades løbende, men kan allerede nu afsløre af Mette Bock deltager og vil tale bl.a. om landbrugspolitik.

OBS: Deltagelse er gratis, men kræver bindende forhåndstilmelding. Tilmelding kan sendes på mail til:
fkjeppesen@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...