Augustenborg: Liberal Alliance inviterer til høstfest

15. september 2015 Augustenborg
Det er tid til at fejre at høsten er i hus. Både i direkte og i overført betydning. Der er blevet arbejdet hårdt for både afgrøder og stemmer og søndag den 4. oktober er det tid til at læne sig tilbage, smide fødderne op og nyde udbyttet, når Liberal Alliance Sønderborg inviterer til høstfest.Augustenborg skilt 3

Artiklen fortsætter under annoncen

Pattegrisen vil være helstegt, fadøllen iskold, vinen iltet og sodavanden momsfri og tysk-købt. Dertil kommer inspirerende taler, livsbekræftende selskab og lårklaskende underholdning, skriver Liberal Alliance i en pressemeddelelse.

Arrangementet er åbent for alle meningsfæller og kræver altså ikke medlemsskab. Til gengæld er det både gratis at deltage, spise, drikke, synge, danse, huje, skråle og skrige af grin.

Så tag dig selv, din familie og den flinkeste af dine venner med til en uforglemmelig og helt urimeligt liberal høstfest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nærmere program, gæstetalere, underholding og aktiviteter uploades løbende, men kan allerede nu afsløre af Mette Bock deltager og vil tale bl.a. om landbrugspolitik.

OBS: Deltagelse er gratis, men kræver bindende forhåndstilmelding. Tilmelding kan sendes på mail til:
fkjeppesen@gmail.com

Artiklen fortsætter under annoncen

OPSLAG
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...