Augustenborg-messen blev en succes

6. oktober 2013 Erhverv

Lørdag og søndag gik flere tusinde mennesker gennem indgang til Augustenborghallerne, hvor der var Livsstil og Boligmesse.

EDC Mæglerne lokkede med gætte-konkurrence.

EDC Mæglerne lokkede med gætte-konkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de mange udstillere var EDC-Mæglerne, der fik folk til at gætte prisen på et hus, som fornylig er blevet solgt. Mæglerne oplevede, at de havde mange snakke med potentielle kunder.

Længere henne i række stod to fra Hotel Comwell parat med en dejlig spinatsuppe – og mens gæsterne spise den, fik de gode historier om, hvor let det er at ændre eller skifte traditionelle retter ud med nyt. Og den velsmagende spinatsuppe var et glimrende eksempel.

Hotel Comwell fristede med herlig spinatsuppe.

Hotel Comwell fristede med herlig spinatsuppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alverdens former for varmekilder og isolering var til stede og det samme var selvfølgelig ProjectZero, Sønderborg Kommune og Produktionshøjskolen. Hertil kommer et væld af andre udstillere, der havde uundværlige ting til boligen eller den enkelte gæsts trivsel og velvære.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...