Augustenborg-messen blev en succes

6. oktober 2013 Erhverv

Lørdag og søndag gik flere tusinde mennesker gennem indgang til Augustenborghallerne, hvor der var Livsstil og Boligmesse.

EDC Mæglerne lokkede med gætte-konkurrence.

EDC Mæglerne lokkede med gætte-konkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de mange udstillere var EDC-Mæglerne, der fik folk til at gætte prisen på et hus, som fornylig er blevet solgt. Mæglerne oplevede, at de havde mange snakke med potentielle kunder.

Længere henne i række stod to fra Hotel Comwell parat med en dejlig spinatsuppe – og mens gæsterne spise den, fik de gode historier om, hvor let det er at ændre eller skifte traditionelle retter ud med nyt. Og den velsmagende spinatsuppe var et glimrende eksempel.

Hotel Comwell fristede med herlig spinatsuppe.

Hotel Comwell fristede med herlig spinatsuppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alverdens former for varmekilder og isolering var til stede og det samme var selvfølgelig ProjectZero, Sønderborg Kommune og Produktionshøjskolen. Hertil kommer et væld af andre udstillere, der havde uundværlige ting til boligen eller den enkelte gæsts trivsel og velvære.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...