Augustenborg: Motionsløb hvor deltagerne lyser op

15. oktober 2018 Augustenborg

Augustenborg Løbeklub arrangerer et Refleksløb som en del af kampagnen Årets Refleksdag. Årets Refleksdag er en årlig tradition, der har til hensigt at sætte fokus på, hvordan reflekser i den mørke tid skaber synlighed i trafikken, så der i sidste ende undgås ulykker, skriver Børneulykkesfonden.

Løbet starter ved Augustenborghallerne torsdag den 25. oktoner kl. 18.

En undersøgelse, som Epinion har foretaget for Børneulykkesfonden og Codan, viser, at hver tredje dansker har oplevet en farlig situation i trafikken som følge af, at de som motionist ikke var synlig i mørket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop derfor afvikler Augustenborg Løbeklub sit eget Refleksløb, der skal sætte fokus på vigtigheden af at være synlig i trafikken efter mørkets frembrud.

Hvem kan være med?

Løbet er for alle, der har lyst. Man møder bare op.

Løber i en god sags tjeneste

Refleksløbet er et anderledes motionsløb, hvor sikkerhed og synlighed er omdrejningspunkterne. Endvidere er det ikke blot et løbekoncept for motionens skyld, men også et løb, som Augustenborg Løbeklub har valgt at støtte op om for at hjælpe Børneulykkesfonden og deres samarbejdspartnere med at skabe opmærksomhed på refleksbrug, når man færdes i trafikken, og dermed i sidste ende indgå i fondens forebyggende arbejde med at undgå børneulykker.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk