Augustenborg: Peter Thomsen på vej til at lukke sin butik ved tanken

6. september 2018 Augustenborg

Den meget vellidte og altid travle Peter Thomsen stopper i butikken, som ligger i forbindelse med tankstationen tæt på havnen i Augustenborg. Det gør han til Nytår – og det skyldes, at det er svært at nå at passe alt det arbejde, der følger, når man er i byrådet, gøre en stor indsats i Augustenborgs foreningsliv og så passe et job, der er mere end fuldtids.

“Når der er møder i byrådets udvalg, så er det i den almindelige arbejdstid og det hænger ikke ret godt sammen med at være selvstændig”, siger Peter Thomsen, som er en del af Venstres byrådsgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er 65 år og har haft tankstationen og butikken i 24 år, så jeg synes, jeg ligesom har bidraget”, siger Peter Thomsen til SønderborgNYT.

Han vil ikke sælge butikken, men leje lokalerne ud.

“Benzinstanderne beholder jeg, fordi de kræver ikke, jeg hele tiden skal være her”.

Vil du leje butikslokalerne

Der er ingen tvivl om, det var bedre at have både benzin- og kioskvaresalget inden lukkeloven blev ændret.

“Folk kommer ikke ligefrem væltende ind i butikken, men vi lagde vægt på at give god service. Det satte vors kunder pris på. Post og pakker hjalp os også”, siger Peter Thomsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at hans leverandører er klar til at bakke op om en anden, der har lyst til at leje butikslokalerne og køre kiosken videre.

“PostNord og de andre pakkeleverandører vil også gerne fortsætte”, siger han og tilføjer:

“Hvis en lejer har en helt anden idé, som han eller hun kan bruge lokalerne til, så kontakt mig endelig”, siger Peter Thomsen, der har telefon 7447 1345.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...