Augustenborg: Rock og Blues i Kultursalen

14. september 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 27. september åbner dørene for en ny musiksæson i Kultursalen i Augustenborg, og det bliver med en lokal rock- og bluesaften med grupperne Loud Lovers, Børges Blues Band og Ace Café.

Ace Café

Ace Café

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Loud lovers er det eneste band i lokalområdet der spiller deres eget materiale og det er rockmusik med kant og nerve. Bandet har bl.a. spillet opvarmning til TV 2, ved kulturnatten og ved alle festivals i området.

Loud Lovers

Loud Lovers

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Børges Blues Band er en institution i det syd- og sønderjyske og flere velrenommerede rock- og jazzmusikere har trådt deres barnesko i bandet. Som det fremgår af navnet, får den ikke for lidt når Søren Sarstrup ”river” en blues af på guitaren. Bandet har optrådt på alle spillesteder i lokalområdet og mange andre steder i landet.

Børges Blues Band

Børges Blues Band

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Ace Café skriver, at de er Fjelby-mester i pilsner-rock og spiller covermusik og egne numre med inspiration fra bl.a. ZZ Top, Deep Purple, Mountain og Black Sabbath. Risiko for en fed oplevelse – dog ikke for Richard Ragnwald-fans.

 

Der er altså lagt op til en festlig aften i Kultursalen, hvor den ikke får for lidt på el-guitarerne.

 

Billetterne koster 50 kr. og kan købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren som åbnes kl. 19.00

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...