Augustenborg: Rock og Blues i Kultursalen

14. september 2013 Kultur

Fredag den 27. september åbner dørene for en ny musiksæson i Kultursalen i Augustenborg, og det bliver med en lokal rock- og bluesaften med grupperne Loud Lovers, Børges Blues Band og Ace Café.

Ace Café

Ace Café

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Loud lovers er det eneste band i lokalområdet der spiller deres eget materiale og det er rockmusik med kant og nerve. Bandet har bl.a. spillet opvarmning til TV 2, ved kulturnatten og ved alle festivals i området.

Loud Lovers

Loud Lovers

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Børges Blues Band er en institution i det syd- og sønderjyske og flere velrenommerede rock- og jazzmusikere har trådt deres barnesko i bandet. Som det fremgår af navnet, får den ikke for lidt når Søren Sarstrup ”river” en blues af på guitaren. Bandet har optrådt på alle spillesteder i lokalområdet og mange andre steder i landet.

Børges Blues Band

Børges Blues Band

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Ace Café skriver, at de er Fjelby-mester i pilsner-rock og spiller covermusik og egne numre med inspiration fra bl.a. ZZ Top, Deep Purple, Mountain og Black Sabbath. Risiko for en fed oplevelse – dog ikke for Richard Ragnwald-fans.

 

Der er altså lagt op til en festlig aften i Kultursalen, hvor den ikke får for lidt på el-guitarerne.

 

Billetterne koster 50 kr. og kan købes på www.mif.dk/kultur eller ved døren som åbnes kl. 19.00

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...