Augustenborg Slot er indstillet til pris

9. april 2019 Samfund

Siden januar har alle kunnet indstille deres bud på Danmarks bedste renovering til RENOVER-prisen 2019 og ikke mindre end 157 projekter er indstillet og blandt dem skal årets vinder skal findes.

Blandt de 157 nominerede er Augustenborg Slot at finde, som har været igennem en større renovering.

”Det er virkeligt glædeligt at se, at der kan indstilles så mange renoveringer til RENOVER-prisen. Og det er også rigtig godt, at der er eksempler på renoveringer fra hele Danmark. Gode renoveringer er nemlig ikke forbeholdt ét bestemt område – der sker virkelig meget i hele landet,” siger Lars Axelsen, der er administrerende direktør i GI, som er den ene af parterne bag RENOVER-prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mange forskellige typer af renoveringer indstillet til årets pris. Både renoveringer af store erhvervsbygninger som en maltfabrik i Haderslev, kulturelle bygninger som Hotel D’Angleterre i København K, institutioner som VUC i Roskilde og private boliger som en gammel politigård i Hellerup, der er omdannet til seks town houses – og altså også renoveringen af Augustenborg Slot.

Nu er det op til RENOVER-prisens nomineringsudvalg at vurdere alle 157 projekter og beslutte, hvilke 4-6 projekter der skal nomineres til RENOVER-prisen 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nominerede projekter offentliggøres medio juni.

Vinderen kåres ved en prisfest i september 2019.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...