Augustenborg_Project udstiller René Sascha Johannsen fascinerende fotos

11. marts 2022 Kultur
René Sasha Johannsen
René Sasha Johannsen

Augustenborg_Project inviterer til genåbning lørdag den 19. marts, hvor de slår dørene op til en fotoudstilling af den anerkendte fotograf og filminstruktør, René Sascha Johannsen, der har samlet nogle af sine bedste billeder fra blandt andet Gaza og fra New York, hvor han har boet i en årrække.

Med sin udstilling Fences, stiller René Sacha Johannsen skarpt på menneskets trang til at udfordre og overvinde egne umiddelbare begrænsninger og med sin skarpe sans for præcision, såer det lykkes ham at forevige helt afgørende øjeblikke af menneskers modige beslutninger, der rykker og udvider de personlige grænser. Således byder hans fotoudstilling på en række helt unikke øjebliksbilleder af vovede parkour-udøvere og gade-atleter, der, i et splitsekund af vægtløshed, svæver ubesværet over asfalten.

Artiklen fortsætter under annoncen

René SaschaJohannsen, der er født og opvokset i Sønderborg, er glad for at have fået sin udstilling på programmet hos Augustenborg_Project.

“Det er helt perfekt, at jeg kan åbne for min nye udstilling her i Augustenborg, så tæt på, hvor jeg har boet og er vokset op. Denne udstilling er egentlig ret personlig, fordi den også indeholder mange elementer fra min egen ungdomstid som skateboard-knægt i Sønderborgs gader og det er bare så oplagt at tage den hjem” til lokalområdet”. siger René Sascha Johannsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er fra den ‘kristne side’ og var elev på Dybbølskolen, inden jeg tog på Statsskolen”, siger René Sasha Johannsen, som boede på Lundbyesgade.

Fotografen planlægger sjældent sine billeder, men tager med kameraet med og fanger de ting, der sker omkring ham – og især skatere er et af yndlingsmotiverne.

“Jeg kommer jo fra skatermiljøet og det var der, jeg begyndte at tage billeder og filme”, siger han.

René Sascha Johannsen har også lavet en dokumentar med sangeren Oh Land for DR og en film om Lukas Graham . Filmen kom også på lærredet i Kinarama i Borgen./ds

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...