Avis biludlejning har åbnet en ‘van hub’ i Sønderborg

30. marts 2020 Erhverv

Avis biludlejning har åbnet i Sjællandsgade i Sønderborg, så allerede nu kan virksomheder og privatpersoner let og hurtigt få fat på den helt rigtige varevogn, hvad enten det gælder minileasing eller leje.

Avis, som mest er kendt for biludlejning, øger sit fokus på specialiserede løsninger inden for både leje og leasing af varevogne til private såvel som danske erhvervsdrivende med fem nye udlejningsstationer med speciale i varevogne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye varevognscentre – såkaldte “van hubs” – vil være ekspertcentre, hvor kunderne kan få kyndig rådgivning om de mange forskellige modeller samt om leje- og leasingmuligheder. Sønderborg er udvalgt som en af de blot fem danske byer, hvor Avis nu slår dørene op for deres nye centre.

Det er Avis’ målsætning at skræddersy løsninger, som passer præcist til kundernes varevognsbehov:

“Vi har over 800 varevogne på lager hos vores fem højt specialiserede varevognscentre, så privatpersoner og erhvervsdrivende kan få ekspertrådgivning og hjælp til at finde den bedste varevognsløsning, hvad enten der er tale om leje, minileasing eller langtidsleasing. På den måde håber vi på at kunne hjælpe både nye og nuværende kunder i denne tid, hvor fremtiden kan virke lidt usikker, og en leje- eller leasingaftale måske er mere attraktiv end at købe,“ lyder det i en pressemeddelelse  fra General ManagerAndrew Smith.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk